på svenska på svenska in English in English

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste CV-tietokannalle

  1. Rekisterinpitäjä
    Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
    Pielisjoen linna
    Siltakatu 2
    80100 Joensuu
    Sähköposti: kirjaamo@pohjois-karjala.fi
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
    Laura Jussila
    Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
  3. Rekisterin nimi
    Pohjois-Karjalan maakuntaliitton CV-tietokanta.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    CV-tietokannan tietoja käytetään rekisterinpitäjän sähköisessä rekrytoinnissa. Henkilöt voivat omalla suostumuksellaan antaa tietonsa rekisterinpitäjän CV-tietokantaan. (Henkilötietolain 8§.)
  5. Rekisterin tietosisältö
    Tallennettavat tiedot ilmenevät hakulomakkeesta. Rekisteriin tallentuu kaikki tiedot, jotka henkilö itse antaa itsestään. Hakemustietoja säilytetään kaksikymmentäneljä (24) kuukautta hakemuksen jättämis- tai päivittämisajankohdasta.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Pääasiallisena tietolähteen toimii hakija itse, tämän lisäksi tietolähteinä toimivat hakijan mahdollisesti ilmoittamat suosittelijat tai rekisterin pitäjän valintaprosessiin osallistuva henkilöstö.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    CV-tietokanta toimii Internetissä, jota kautta tallennetut tiedot on rajoitettu vain rekisterinpitäjän käyttöön. Tietoja ei anneta ulkopuolisille ilman hakijan lupaa.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    CV-tietokannan käyttöoikeus on rekisterinpitäjän rekrytointiin osallistuvilla työntekijöillä.
    Palvelun tarjoaja (LAURA Rekrytointi Oy) vastaa rekisteriin ((LAURA™ -rekrytointijärjestelmä) tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta ja tietoturvasta.
  9. Tarkastusoikeus
    Henkilöllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu (Henkilötietolain 26§). Oikeus tietojen tarkastamiseen toteutuu Henkilötietolain 28§ mukaisesti.